خرید بک لینک
گیفت کارت
بازی های دخترانه
دانلود اهنگ
گاوصندوق
رزرو آنلاین هتل خارجی
درب خزانه
بازسازی ساختمان
خرید هدفون بیسیم
دانلود فیلم با لینک مستقیم
برج خنک کننده
خرید سکه سوکر استار ارزان
بتن سخت
فلنج
متین ویزا - شینگن و ویزای کانادا
تاريخ : 22 شهريور 1396 | 14:32 | نویسنده : admin | بازدید : 1





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 18 مرداد 1396 | 10:47 | نویسنده : admin | بازدید : 4

امروزه فاکتورهای گوناگونی برای ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده توسط افراد و سازمان های مختلف  مورد بررسی قرار می گیرد . به عنوان مثال اگر تعمیر یک خودرو را نوعی عملی خدماتی در نظر بگیریم ، برای عده ای سرعت انجام کار و تحویل سریع خودرو حائز اهمیت می باشد ، برای شخص دیگری قیمت تمام شده ، گاهی قیمت و زمان برای ارباب رجوعی عاملی تعیین کننده نیست و فقط انجام کار اصولی با خروجی مطلوب مهم می باشد ، برای فرد چهارم نزدیکی تعمیر گاه به محل سکونت خود تعیین کننده می باشد و الی آخر . در مثال فوق ، هریک از مراجعین برای کار خود اولویتی را تعریف کرده و بیش از هر چیز خواستار تحقق آن می باشند . با تعمیم این اولویت ها در بهره مندی از خدمات و خرید کالا ، در می یابیم که یکی از فاکتورهای حائز اهمیت ضمانت انجام کار می باشد . به عنوان مثال در نمونه فوق ، تضمین کارکرد خوب خودرو از سوی تعمیرکار ، مهم ترین و اولین خواسته کارفرما از وی می باشد و این امر به حدی بدیهیست که در لیست اولویت ها قرار نمی گیرد . در زمینه های دیگر- همانند اخذ ویزای شینگن که قصد بررسی  آن را داریم – نیز انجام تضمینی کار از نکات حائز اهمیت می باشد . افرادی که بواسطه دیگران ( اشخاص حقیقی و حقوقی ) قصد سفر به اروپا با ویزای شینگن را دارند ، به دنبال تضمینی محکم و انجام شدنی از سوی وکیل خود برای انجام کار می باشند . این تضمین از آن روی حائز اهمیت می باشد که موکل ، انتظار دارد که در ازای مبالغ پرداختی و زمان سپری شده ، پروسه دستیابی به  ویزای شینگن وی به درستی پیش رفته و خللی در ادامه کار بوجود نیاید . عدم طولانی شدن زمان اعطای ویزای شینگن ، عدم افزایش هزینه ها ، عدم نقصان مدارک و … از حداقل توقعات متقاضیان از ضمانت کنندگان اخذویزای شینگن می باشد . کارشناسان اخذ ویزای شینگن نیز از سوی دیگر ، با اتکا به تجارب و آشنایی با روند اداری ( باید ها و نبایدها ) است که اقدام به دادن تعهد و تضمین به موکلان خود در این خصوص می نمایند . افراد فوق با پیگیری امور اداری و اجرایی ، تا جای ممکن از حضور و دخالت موکلان خود جلوگیری کرده و اسباب رضایت آن ها را بدین واسطه فراهم می آورند . از دیگر مزایای بهره گیری از کمک های چنین افراد و مجموعه هایی ، پیمودن راحت مسیر سفر به کشورهای اروپایی می باشد که تجربه خود را در اختیار درخواست کنندگان قرار می دهند . وجود کارگزارانی در کشور مقصد نیز از دیگر کمک هاییست که مجموعه فوق الذکر به مسافران خود می دهد و سبب می شود تا در صورت بروز مشکل ، هم وطنی برای ادامه سرویس دهی در کشور فوق وجود داشته باشد .

ویزای شینگن

ویزای کانادا






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ویزای شینگن, ویزای کانادا,

تاريخ : 18 مرداد 1396 | 10:47 | نویسنده : admin | بازدید : 4

خروج از کشور به دلایل فراوانی صورت می گیرد ، تفریح و سیاحت ، تحصیل ، کار ، معالجه و … که معمولا به جز مورد اول ، سایر دلایل زمان زیادی برای اقامت می طلبد . از این روست که کشور فرانسه ، ویزای شینگن خود را مخصوص افرادی قرار داده که اقامت کوتاه مدتی در این کشور دارند و مسلما در این مدت محدود هزینه های زیادی را صرف می کنند که به نفع دولت و ملت فرانسه می باشد . ویزای شینگن این کشور ، اجازه رسیدن به مرزهای فرانسه و پس از تائید صلاحیت فرد خارجی ، عبور از این محدوده می باشد که در قالب برچسب هایی هوشمند که تمامی اطلاعات مسافر ( اعم از مشخصات فردی ، مدت زمان اعتبار و هدف سفر) در آن درج شده است ، ارائه می گردد . برای اخذ ویزای شینگنفرانسه ، پر کردن تقاضا نامه و فرم های موجود در سایت سفارت این کشور در ایران ، قدم اول سفر می باشد . پس از تکمیل فرم و ارسال آن به ایمیل تعریف شده برای این امر ، سفارت مدارک موجود را بررسی و به متقاضیان ، وقت ملاقات می دهد . در روز مصاحبه ، متقاضیان اخذ ویزای شینگن فرانسه با به همراه داشتن شناسنامه و پاسپورت ، عکس پرسنلی ، گواهی معتبر بانکی ( مبنی بر تمکن مالی ) ، سند مالکیت ملک ، گواهی اشتغال در ایران ، بیمه نامه مسافرتی ، گواهی رزرو بلیط – هتل و کپی و ترجمه همه مدارک فوق به سفارت این کشور مراجعه می کنند . به دلیل ارائه توضیحات در مورد جزئیات هریک از مدارک فوق در مقالات مرتبط ، از توضیح تکراری می پرهیزیم ، با این حال لازم به ذکر است که حسن بیمه مسافرتی ، پرداخت هزینه های احتمالی پزشکی در محدوده شینگن و بازگرداندن بیمار به کشورش تحت مراقبت های ویژه می باشد که در اروپا ، علی الخصوص فرانسه ، این هزینه ها بسیار سرسام آور می باشد . همانطور که اشاره شد سفر به فرانسه در مدت زمان کم با گردش مالی بالا ، حالت ایده آل سفر خارجیان به این کشور ( از دید مردم فرانسه می باشد ) ، در نتیجه اخذ ویزای شینگن با عناوین دیگر ، ولی با همین خروجی نیز قابل قبول می باشد . به عنوان مثال دیدار اقوام و آشنایان که سبب می شود در ازای دعوتنامه میزبان و تقبل هزینه های سفر وی ، شرط تمکن مالی از روی دوش میهمان برداشته شود یا در سفر های تجاری ، ارائه برنامه کاری دقیق ، نامه ای تشریحی از مجموعه های طرف همکاری مبنی بر توجیه اقتصادی عمل و شرح ریز اقدامات از دیگر نیازمندی های اخذ ویزای شینگن فرانسه می باشد . حالت خاص دیگر اهدای شینگن نیز شرکت در مصاحبه تحصیلی ، کاری و یا ازدواج با یکی از شهروندان این کشور می باشد که در هر کدام ، وجود اسناد و مدارکی دال بر تقاضای میزبان برای حضور بهم رسانی در این کشور لازم می باشد .

ویزای شینگن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ویزای شینگن, ویزای کانادا,

تاريخ : 18 مرداد 1396 | 10:46 | نویسنده : admin | بازدید : 4

همه انسان های دنیا ، از هر قاره ، با هر نژاد ، رنگ  ، دین و زبانی که ملیتی کانادایی ندارند ، برای ورود به کانادا مستلزم اخذ ویزای کاناداهستند . ویزایی که در 3 حالت ورود یکباره ، ورود  چند باره و ورود نامحدود عرضه می گردد . در نوع اول و دوم که که معمولا برای اهداف کوتاه مدتی مانند گردش و سیاحت ، شرکت در سمیناری کوتاه مدت ، دیدار خانواده و انعقاد قراردادهای تجاری مناسب می باشد ، فرد می تواند تا در مدت زمان  مشخص شده برای وی  ( معمولا زیر 6 ماه ) به صورت قانونی در این کشور بماند . در حالت سوم که به « سوپرویزا » نیز معروف می باشد ، افرادی که اقوام درجه یک آن ها اقامت این کشور را دارند می توانند ویزای کانادا را اخذ نموده و در مدت زمان  اعتبار روادیدشان که ممکن است تا 3 سال نیز رسیده و قابل تمدید نیز می باشد ، بارها و بارها این کشور را ترک و مجددا وارد شوند ، این در صورتیست که در 2 حالت قبلی ، محدودیت های سفت و سختی در این حیطه وجود دارد . مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا در هر 3 حالت فوق تقریبا یکی می باشد که در همه حالات ، مدارک و فرم های تقاضای ورود به خاک کانادا باید به طریقی جامع و مانع باشد تا دپارتمان تصمیم گیری اعطای ویزای کانادا متقاعد شوند که شما علاوه بر داشتن انگیزه و دارایی کافی برای حضور در کانادا ، کشور مذکور را قبل از انقضای ویزای کانادا خود ترک کرده و قصد ماندگاری ندارید . از مهمترین مدارک فوق الذکر برای اخذ ویزای کانادا ( توریستی ) نیز می توان به اصل پاسپورت ، ترجمه رسمی شناسنامه فرد متقاضی ، ترجمه رسمی سند ازدواج برای متاهلین ، فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزای کانادا ، فرم تکمیل شده اطلاعات خانوادگی ، ترجمه اسناد اموال منقول و مدارج شغلی ، پرینت گردش مالی ( علی الخصوص 1 فصل منتج به سفر) که مبین درآمد ماهیانه می باشد ، نامه تمکن مالی از مراجع ذیصلاح به زبان انگلیسی ، داشتن میزبانی در کانادا ( دعوتنامه ) و مدارکی که نسبت خویشاوندی میزبان و میهمان را مشخص کند ،  اخذ بلیط رفت و برگشت و رضایت نامه محضری برای افرادی با سنی زیر سن قانونی نام برد . در مورد دلیل سفر و اخذ ویزای کانادا ، رعایت جزئیات و منطقی بودن عوامل مطرح شده بسیار حائز اهمیت می باشد ؛ به عنوان مثال با کلی گویی و ارائه دلایلی غیر قابل باور ، صلاحیت شما برای حضور به هم رساندن در این کشور رد می شود . فرد مذکور اگر با ویزای کانادا که با نام توریستی اخذ شده است ، نمی تواند به تحصیل و یا کار در این کشور بپردازد و به محض اینکه عاملین حوزه اقامتی از نیت شخصی مبنی بر استقرار و اقامت دائمی مطلع شوند ، به سرعت وی را از کشور اخراج می نمایند . همانطور که ذکر شد ، برای ویزای کانادا و ورود به این کشور ، متقاعد کردن افسر مهاجرت به بازگشت شما به کشورتان حیاتیست ، از این روی ارائه شواهدی که وابستگی عاطفی و اقتصادی شما به وطنتان را نشان می دهد کافیست ، این ادله باید به حدی بزرگ باشد که بتوان به آن تکیه کرد و محکمه پسند باشد و به حدی کوچک باشد تا بتوان آن را باور کرد و غلو محسوب نشود ، به عنوان مثال حضور خانواده و فرزندان در ایران و یا قطعی مواجب به علت عدم حضور در سر کار موجب می شود تا مسئولین متقاعد شوند که شما قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید .

ویزای شینگن

ویزای کانادا






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ویزای شینگن, ویزای کانادا,

خرید سی سی کم خرید سی سی کم