خرید بک لینک
گیفت کارت
بازی های دخترانه
دانلود اهنگ
گاوصندوق
رزرو آنلاین هتل خارجی
درب خزانه
بازسازی ساختمان
خرید هدفون بیسیم
دانلود فیلم با لینک مستقیم
برج خنک کننده
خرید سکه سوکر استار ارزان
بتن سخت
فلنج
ویزای کانادا
تاريخ : 18 مرداد 1396 | 10:46 | نویسنده : admin | بازدید : 4

همه انسان های دنیا ، از هر قاره ، با هر نژاد ، رنگ  ، دین و زبانی که ملیتی کانادایی ندارند ، برای ورود به کانادا مستلزم اخذ ویزای کاناداهستند . ویزایی که در 3 حالت ورود یکباره ، ورود  چند باره و ورود نامحدود عرضه می گردد . در نوع اول و دوم که که معمولا برای اهداف کوتاه مدتی مانند گردش و سیاحت ، شرکت در سمیناری کوتاه مدت ، دیدار خانواده و انعقاد قراردادهای تجاری مناسب می باشد ، فرد می تواند تا در مدت زمان  مشخص شده برای وی  ( معمولا زیر 6 ماه ) به صورت قانونی در این کشور بماند . در حالت سوم که به « سوپرویزا » نیز معروف می باشد ، افرادی که اقوام درجه یک آن ها اقامت این کشور را دارند می توانند ویزای کانادا را اخذ نموده و در مدت زمان  اعتبار روادیدشان که ممکن است تا 3 سال نیز رسیده و قابل تمدید نیز می باشد ، بارها و بارها این کشور را ترک و مجددا وارد شوند ، این در صورتیست که در 2 حالت قبلی ، محدودیت های سفت و سختی در این حیطه وجود دارد . مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا در هر 3 حالت فوق تقریبا یکی می باشد که در همه حالات ، مدارک و فرم های تقاضای ورود به خاک کانادا باید به طریقی جامع و مانع باشد تا دپارتمان تصمیم گیری اعطای ویزای کانادا متقاعد شوند که شما علاوه بر داشتن انگیزه و دارایی کافی برای حضور در کانادا ، کشور مذکور را قبل از انقضای ویزای کانادا خود ترک کرده و قصد ماندگاری ندارید . از مهمترین مدارک فوق الذکر برای اخذ ویزای کانادا ( توریستی ) نیز می توان به اصل پاسپورت ، ترجمه رسمی شناسنامه فرد متقاضی ، ترجمه رسمی سند ازدواج برای متاهلین ، فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزای کانادا ، فرم تکمیل شده اطلاعات خانوادگی ، ترجمه اسناد اموال منقول و مدارج شغلی ، پرینت گردش مالی ( علی الخصوص 1 فصل منتج به سفر) که مبین درآمد ماهیانه می باشد ، نامه تمکن مالی از مراجع ذیصلاح به زبان انگلیسی ، داشتن میزبانی در کانادا ( دعوتنامه ) و مدارکی که نسبت خویشاوندی میزبان و میهمان را مشخص کند ،  اخذ بلیط رفت و برگشت و رضایت نامه محضری برای افرادی با سنی زیر سن قانونی نام برد . در مورد دلیل سفر و اخذ ویزای کانادا ، رعایت جزئیات و منطقی بودن عوامل مطرح شده بسیار حائز اهمیت می باشد ؛ به عنوان مثال با کلی گویی و ارائه دلایلی غیر قابل باور ، صلاحیت شما برای حضور به هم رساندن در این کشور رد می شود . فرد مذکور اگر با ویزای کانادا که با نام توریستی اخذ شده است ، نمی تواند به تحصیل و یا کار در این کشور بپردازد و به محض اینکه عاملین حوزه اقامتی از نیت شخصی مبنی بر استقرار و اقامت دائمی مطلع شوند ، به سرعت وی را از کشور اخراج می نمایند . همانطور که ذکر شد ، برای ویزای کانادا و ورود به این کشور ، متقاعد کردن افسر مهاجرت به بازگشت شما به کشورتان حیاتیست ، از این روی ارائه شواهدی که وابستگی عاطفی و اقتصادی شما به وطنتان را نشان می دهد کافیست ، این ادله باید به حدی بزرگ باشد که بتوان به آن تکیه کرد و محکمه پسند باشد و به حدی کوچک باشد تا بتوان آن را باور کرد و غلو محسوب نشود ، به عنوان مثال حضور خانواده و فرزندان در ایران و یا قطعی مواجب به علت عدم حضور در سر کار موجب می شود تا مسئولین متقاعد شوند که شما قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید .

ویزای شینگن

ویزای کانادا







ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ویزای شینگن, ویزای کانادا,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *


خرید سی سی کم خرید سی سی کم